Over ons | Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook Groningen

Over ons

Over Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook

Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook is een klein stukadoorsbedrijf met 20 jaar aan ervaring en is gevestigd in Grootegast in de gemeente Westerkwartier. Door de centrale ligging van het Westerkwartier op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland is Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook voornamelijk werkzaam in de 3 noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. 

Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Hedde Oord en heb eigenlijk altijd al met het idee rond gelopen om iets voor mezelf te beginnen. Na een aantal jaar voor verschillende stukadoorsbedrijven te hebben gewerkt heb ik in 2005 dan eindelijk de knoop door gehakt en ben ik gestart met Stukadoorsbedrijf Oord. 

Voordat ik mijn eigen stukadoorsbedrijf heb opgericht ben ik eerst werkzaam geweest bij meerdere stukadoorsbedrijven. Daardoor heb ik inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in het stukadoorsvak.

Doordat ik eerst bij andere stukadoorsbedrijven werkzaam ben geweest heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren, van particulieren tot project-ontwikkelaars en alles daar tussen in.

Mede door deze ervaring ben ik zeer breed georiënteerd op het gebied van stukadoren. Hierdoor kan ik aan de hand van de wensen van de klant deze van een professioneel advies voorzien om zo tot een strak eind resultaat te komen. 

Bij Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook staan de wensen van de klant altijd voorop.

Met de tijd meegaan

Als stukadoor moet je altijd met de tijd meegaan! Daarom heeft Stukadoorsbedrijf Oord zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd op gebied van Betonlook en is Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook ontstaan.

Waar stukadoren vroeger meer een noodzaak was om die lelijke muur netjes te maken zodat je hem daarna kan sauzen of behangen, zijn er  tegenwoordig bijna 1001 verschillende afwerkingen denk bijv. aan sierpleister, spack, enz..

Maar de meest populaire afwerking van dit moment is toch wel Betonstuc beter bekend als betonlook. Met betonlook maak je van je muur echt een onderdeel van het interieur.

Je kunt betonlook echt overal in je interieur toepassen of het nu in je keuken is, op de wanden van de wc, je woonkamer of in de badkamer. Je kan het zo gek niet bedenken of het is allemaal mogelijk met betonlook.

En door de ruime keuze aan kleuren zit er altijd wel een kleur tussen die helemaal bij jouw interieur past. 

Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook Groningen
Over Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook Groningen

wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van betonlook

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen door te nemen.