Over ons

Over Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook

Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook is een kleinschalig stukadoorsbedrijf met 20 jaar aan ervaring en is gevestigd in Grootegast in de gemeente Westerkwartier. Hierdoor is Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook voornamelijk werkzaam in de 3 noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Dit komt door de ideale ligging van het Westerkwartier centraal op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland. 

Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Hedde Oord en heb eigenlijk altijd al met het idee rond gelopen om iets voor mezelf te beginnen. Na een aantal jaar voor verschillende stukadoorsbedrijven te hebben gewerkt heb ik in 2005 dan eindelijk de knoop door gehakt en ben ik gestart met Stukadoorsbedrijf Oord.

Zoals ik zei ben ik voordat ik mijn eigen stukadoorsbedrijf begon eerst werkzaam geweest bij meerdere stukadoorsbedrijven en heb ik inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in het stukadoorsvak. Doordat eerst bij andere bedrijven werkzaam ben geweest heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren, van particulieren tot project-ontwikkelaars en alles daar tussen in. Mede door deze ervaring ben ik zeer breed georiënteerd op het gebied van stukadoren. Hierdoor kan ik aan de hand van de wensen van de klant deze van een professioneel advies voorzien om zo tot een strak eind resultaat te komen.  Bij Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook staan de wensen van de klant voorop. 

Met de tijd meegaan

Als stukadoor moet je altijd met de tijd meegaan! Daarom heeft Stukadoorsbedrijf Oord zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd op gebied van Betonlook en zo doende is Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook ontstaan.

Waar stukadoren vroeger meer een noodzaak was om die lelijke muur netjes te maken zodat je hem kan gaan sauzen of behangen. Zo zijn er  tegenwoordig bijna 1001 verschillende afwerkingen denk bijv. aan sierpleister, spack, enz..

Maar de meest populaire afwerking van dit moment is toch wel Betonlook, met Betonlook wordt je muur echt een onderdeel van je interieur.

Je kunt betonlook echt overal in je interieur toepassen of het nu in je keuken is, op de wc, je woonkamer of slaapkamer. Je kan het zo gek niet bedenken of het is allemaal mogelijk met betonlook. En door de ruime keuze uit de verschillende kleuren zit er altijd wel een kleur tussen die in jouw interieur past.