Betonstuc » Betonlook muur in de woonkamer

Betonlook muur in de woonkamer

Betonlook muur in de woonkamer

Wanneer je opzoek bent naar een naar luxe en stijlvolle afwerking voor je woonkamer muur is een betonlook muur in de woonkamer de perfecte afwerking. Met een betonlook muur in de woonkamer creëer je een stoere, robuuste natuurlijke uitstralling.

Een betonlook muur is trendy

Een betonlook muur is momenteel hartstikke populair en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Het geeft je interieur een bijzondere en luxe uitstraling. Betonlook is een puur materiaal met een prachtige natuurlijke uitstraling en daardoor een mooie toevoeging aan je interieur.

Industriële inrichting

Een industriële inrichting is vandaag de dag niet alleen meer voor hippe restaurants of kantoren. Het is een trend die we ook steeds vaker in ons eigen inrichting zien terugkomen. De herkomst van de industriële inrichting ligt in Amerika, in New York om precies te zijn. Toen daar oude fabriekspanden en pakhuizen werden omgetoverd tot woonruimtes. Hierbij werden de authentieke elementen, zoals de robuuste materialen, betonnen wanden en stalen ramen vaak behouden.

Betonlook muur als basis van een industriële inrichting

Doormiddel van betonstuc kun je een mooie betonlook muur in de woonkamer creëeren. Hiermee heb je alvast een mooie basis gelegd voor een industriële inrichting. Betonstuc is in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor je de mogelijkheid hebt om je betonlook muur helemaal af te stemmen op de rest van je interieur. Behalve in de woonkamer kun je ook betonlook als achterwand in de keuken toepassen op deze manier vormt je interieur nog meer een geheel.

Gebruik van natuurlijke robuuste materialen

Door verder gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout en staal, geef je je interieur echt een industriële uitstraling. Om het helemaal af te maken kun je er ook nog voor kiezen om een strakke zwarte stalen deur met glas laten plaatsen.

Moeite om van je interieur één geheel te maken?

Heb je eindelijk die mooie betonlook muur in de woonkamer en lukt het je maar niet om van je interieur een mooi geheel maken? Studio Binnenskamers kan je hier misschien bij helpen en heeft hiervoor verschillend pakketten. Zo heb je een pakket voor enkel een inspiratie advies tot aan een uitgebreid interieurplan.

Betonlook muur in de woonkamer

Betonlook muur laten stucen

Als je handig bent zou je eventueel zelf een mooie betonlook muur kunnen maken met betonstuc. Houd er wel rekening mee dat je hier wel enige kennis en ervaring voor nodig hebt. Beschik je niet over deze kennis en ervaring, dan kun je het beter aan een professional over laten. Zo weet je zeker dat je het gewenste resultaat krijgt.

veelgestelde vragen betonlook muur in de woonkamer

Hoe maak je een betonlook muur?

Een muur van betonlook wordt gemaakt van betonstuc. De betonstuc is verschillende kleuren te verkrijgen en kan dus in de door jou gewenste kleur worden aangebracht.

Kan betonlook op elke ondergrond?

De betonstuc die gebruikt wordt voor een betonlook muur kan op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond aangebracht worden. Met de juiste voorbereiding kan het zelfs over bestaand tegelwerk worden aangebracht.