Betonstuc » Betonlook in de toilet

Betonlook in de toilet

Betonlook in de toilet

Wanneer je van plan bent om je toilet op te knappen dan is betonlook in de toilet in plaats van tegels misschien een mooi alternatief om eens over na te denken.

Een toilet met betonlook is een toilet met stijl

Wanneer je de toilet te laat voorzien van betonlook geef je deze een luxe uitstraling met stijl. Door te kiezen voor betonlook op de wanden van de WC kun je deze perfect aan laten sluiten op de stijl van de rest van je interieur. Zo kun je bijvoorbeeld de stijl doortrekken door middel van een betonlook wand in de woonkamer of een mooie betonlook achterwand in de keuken in dezelfde kleur. Op die manier vormt je interieur één geheel wat bijdraagt aan rust en eenheid in je inrichting.

Waarom betonlook een goede keuze is voor op het toilet

Hygiëne is heel belangrijk op de WC. Betonlook in de toilet is hiervoor een goede keuze omdat de betonstuc die hiervoor wordt gebruikt volledig naadloos is. Hierdoor heb je geen last meer van lelijke voegen en naden waar vuil in kan gaan zitten.

Betonlook is gemakkelijk schoon te maken

De betonlook voor in de toilet wordt altijd nog na behandeld met een coating op basis van 2 componenten. Dit zorgt ervoor dat je betonlook wanden op de WC gemakkelijk en snel kan schoonmaken en dat ze waterdicht zijn.

Betonlook geeft een ruimtelijke uitstraling

Een ander voordeel van betonlook in de toilet is dat de ruimte er optisch groter door lijkt, dit komt omdat het volledig naadloos wordt aangebracht. Wel zo prettig toch, op de kleinste ruimte van je woning.

Betonlook in de toilet

Geef je toilet een make-over zonder breekwerk

Betonstuc voor op de wanden van de toilet is met de juiste voorbereiding rechtstreeks over bestaand tegelwerk aan te brengen. Hierdoor kun je zonder breekwerk de WC van een complete make-over voorzien. Wanneer je enigszins een beetje handig bent en al eens vaker hebt gestuct zou je het met het juiste gereedschap ook zelf kunnen doen.

Ben je niet zo handig of heb je nog nooit gestuct maar wil je wel zeker weten dat je een strak eind resultaat krijgt. Dan is het misschien verstandiger om het aan de vakman over te laten.

Met een betonlook wc ziet deze er uit als een toilet met stijl en toont oog voor detail. Door de unieke structuur en natuurlijke uitstraling van betonstuc krijg je een strakke afwerking maar is tegelijkertijd ook zeer sfeervol. Betonlook op de wanden van de WC is niet alleen trendy maar ook een grote meerwaarde voor je woning.

Veelgestelde vragen betonlook in de toilet

Wat zijn de voordelen van betonlook in de toilet?

We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

– Hygiënisch
– Water afstotend
– Duurzaam
– Schimmelwerend
– Kan zonder breekwerk

Heeft een betonlook toilet onderhoud nodig?

Nee, een betonlook WC heeft weinig tot geen onderhoud nodig, de betonlook is supersterk.

Zolang je de betonlook op de wanden van de WC niet schoonmaakt met chloor of andere agressieve schoonmaakmiddelen blijven de wanden van de toilet met betonlook jaren in perfecte staat.

Het beste kun je gewoon groene zeep gebruiken. Gebruik ook nooit schuursponsjes, deze kunnen de coating beschadigen waardoor de wanden niet meer waterdicht zijn.