Stukadoorsbedrijf Nuis » Stukadoorsbedrijf Oord

Stukadoorsbedrijf Nuis

Stukadoorsbedrijf Nuis

Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook uit Nuis heeft zo’n 20 jaar ervaring en is de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd geraakt in betonstuc. In de volksmond noemen ze betonstuc ook wel betonlook. Dit komt omdat je met betonstuc de “look” van betonnen muur kunt imiteren.

Doordat Stukadoorsbedrijf Nuis in Nuis is gevestigd werken wij voornamelijk in het noorden van Nederland in de Groningen, Drenthe en Friesland.

Het is ons streven is om altijd de beste kwaliteit af te leveren. Dit doen wij door uitsluitend de beste materialen te gebruiken en de betonlook op professionele wijze aan te brengen. Jou belang staat bij ons hoog in het vaandel en bieden de betonlook aan voor de beste prijs/ kwaliteitsverhouding.

Voordat wij een offerte geven komen we graag bij je langs om samen je wensen en behoeften die je hebt op het gebied van betonstuc met je door te nemen. Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend, wanneer je akkoord hebt gegeven spreken we een plan van aanpak af en maken een planning.

Onze streef punten zijn:

  • Duidelijke communicatie
  • Leveren van topkwaliteit
  • Eerlijk zakendoen
Betonstuc stukadoorsbedrijf Nuis
Betonlook Stukadoorsbedrijf Nuis

wil je weten wat Stukadoorsbedrijf Nuis voor je kan betekenen op het gebied van betonlook

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen door te nemen.