Stukadoorsbedrijf Eelde » Stukadoorsbedrijf Oord

Stukadoorsbedrijf Eelde

Stukadoorsbedrijf Eelde

Stukadoorsbedrijf Oord Betonlook in Eelde is een bedrijf met inmiddels zo’n 20 jaar ervaring het bedrijf is zich in de afgelopen jaren steeds meer gaan specialiseren in betonstuc. Met betonstuc stucwerk geef je de wanden de “look” van een betonnen wand. Om deze reden wordt het ook wel betonlook genoemd.

Stukadoorsbedrijf Eelde is voornamelijk aan het werk in het noorden van Nederland in de drie onredelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen.

Het streven van bedrijf is om altijd het beste eindresultaat af te leveren. Om dit eindresultaat te bereiken maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en voeren de werkzaamheden op professionele wijze uit. De wensen van de opdrachtgever staan bij ons centraal en bieden daarvoor betonstuc aan tegen de beste prijs/ kwaliteitsverhouding.

Voordat wij een offerte geven komen we graag bij je langs om samen je wensen en behoeften die je hebt op het gebied van betonstuc met je door te nemen. Onze prijsopgaves zijn altijd duidelijk en geheel vrijblijvend, nadat je akkoord hebt gegeven spreken we een plan van aanpak af en maken een planning.

Onze streef punten zijn:

  • Duidelijke communicatie
  • Leveren van topkwaliteit
  • Eerlijk zakendoen
Betonstuc stucadoorsbedrijf Eelde
Betonlook Stukadoorsbedrijf Eelde

wil je weten wat Stukadoorsbedrijf Eelde voor je kan betekenen op het gebied van betonlook

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen door te nemen.